De fotograaf

Uw fotograaf
Jurgen Westerheijden

Ik ben een fotograaf met passie, iemand die gepassioneerd is over fotografie en de kunst van het vastleggen van momenten. Ik houdt van mijn werk en streef ernaar om emoties, schoonheid en betekenis vast te leggen in elk beeld dat ik maak. Ik ben niet alleen geïnteresseerd in het technische aspect van fotografie, maar ook in het verhaal dat ik met mijn beelden wil vertellen.

 1. Creativiteit: Ik zoek voortdurend naar unieke manieren om een onderwerp vast te leggen en streef naar originaliteit in mijn werk.
 2. Toewijding: Ik ben vastberaden om het perfecte moment vast te leggen en ben bereid tijd en moeite te investeren om het gewenste resultaat te bereiken.
 3. Emotionele betrokkenheid: Ik voel me verbonden met mijn onderwerp en kan de emoties van het moment vastleggen om een betekenisvolle impact te creëren in mijn foto’s.
 4. Technische vaardigheden: Hoewel passie belangrijk is, heb ik ook een goed begrip van de technische aspecten van fotografie, zoals belichting, compositie en camera-instellingen.
 5. Oog voor detail: Ik let op de kleinste details om ervoor te zorgen dat mijn foto’s perfect zijn.
 6. Doorzettingsvermogen: Ik geef niet op bij uitdagingen, maar probeer keer op keer om de beste foto’s te maken.
 7. Verlangen om te groeien: Ik blijf leren en evolueren in mijn vakgebied, op zoek naar nieuwe technieken en stijlen.

Ik vindt voldoening in het vastleggen van de schoonheid van het leven, het delen van verhalen en het vasthouden van herinneringen voor mensen. Ik werk in verschillende genres, zoals portretfotografie, huwelijksfotografie, zwangerschapsfotografie en meer. Het is mijn passie die mij in staat stelt om unieke en onvergetelijke beelden te creëren die een blijvende indruk achterlaten.

3 gedachten over “De fotograaf

 1. Annette Huisman zegt:

  Hoi Jurgen.
  Wat een prachtige foto’s. Zowelde natuur- als portretfoto’s zijn fantastisch. Nou zijn je kinderen en je vrouw ook wel de ideale om op de gevoelige plaat vast te leggen. Wat je kookkunsten betreft, om van te genieten. Dat zit echt wel in de familie. Misschien een idee om ern familikookboek te maken met mooie foto’s door jou gemaakt.

  Beantwoorden
 2. Marco zegt:

  Mooie, professionele site! Ik ben zeer blij met de lens die ik zojuist heb mogen overnemen. Bedankt! Groet, Marco

  Beantwoorden
 3. Caroline en Gino zegt:

  Hallo Jurgen,

  De foto’s van ons huwelijk zijn werkelijk prachtig geworden en we hebben met tranen in onze ogen naar het mooie fotofilmpje zitten kijken wat je er zomaar gratis bij hebt gemaakt.
  Wij zijn je enorm dankbaar!

  Groetjes en zeker tot ziens.

  Caroline en Gino.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!
× Heb je een vraag?
%d bloggers liken dit: