De fotograaf

Uw fotograaf
Jurgen Westerheijden

Over uw Fotograaf

Er zijn in mijn leven twee passies waar ik helemaal in op kan gaan te weten koken en mijn ” Raw Digitals Fotografie ” waarbij ik als fotograaf helemaal in mijn element ben met opdrachten als portretfotograaf, huwelijksfotograaf of babyfotograaf. Uiteraard krijg ik op Raw Digitals Fotografie ook regelmatig naast o.a. de portretfotografie andere opdrachten binnen die ik allemaal met heel veel passie uitvoer. Wat opvalt is dat ik eerst veel mensen kreeg die op zoek waren naar een portretfotograaf of huwelijksfotograaf / bruidsfotograaf terwijl momenteel de zwangerschapsfotografie, baby fotografie en kinderfotografie weer heel populair zijn. Dit laat ook gelijk zien hoe afwisselend het werk van een fotograaf kan zijn.

In de keuken als portretfotograaf

Koken heb ik professioneel gedaan en doe ik nu thuis of bij vrienden nog dagelijks met heel veel liefde, plezier en creativiteit en maak gelijk ook veel foto’s van al de heerlijke gerechten die ik op tafel zet. Het leuke hiervan is dat mijn vrouw en twee kinderen gek zijn op lekker eten en tevens mijn meest gebruikte modellen zijn waardoor ik weer goed kon oefenen in portretfotografie en kinderfotografie.

Huwelijksfotograaf wil baby 

Een jaar of twintig geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en ging toen al regelmatig op pad, ik kwam al snel tot de ontdekking dat ik fotograaf een heel boeiend beroep vond en ging me er steeds meer in verdiepen. Zo zag ik in de media de mooiste foto’s voorbijkomen en ging ik vol passie aan de slag om met alle mogelijk instellingen en voor mij toegankelijke middelen zulke mooie plaatjes zelf ook te kunnen maken waarbij ik mezelf met name ben gaan specialiseren als babyfotograaf, portretfotograaf en huwelijksfotograaf.   Ik ben als fotograaf tot het schieten van al mijn mooie plaatjes gekomen door heel veel te kijken, lezen, luisteren, leren maar vooral heel veel zelf te proberen! Ik hou me ook het liefst bezig met onderwerpen als schoonheid, vrolijk en blij en zal ik me dus ook niet bezighouden met het vastleggen van rampen of ongevallen, en zeg nou zelf…wat is er nou mooier dan als babyfotograaf zo’n prachtig lief klein newborn baby’tje te mogen vastleggen of twee stralende mensen die elkaar het ja woord gaan geven!

Geduld van de babyfotograaf

Indien u voor een ” fotoshoot baby “op zoek gaat naar een baby fotograaf onthoud dan dat zowel u als de fotograaf de tijd nemen want een baby doet nou eenmaal niets wat u graag wil en wanneer u het wil, een baby wil lekker drinken, slapen en vooral dicht bij mama zijn! Het is dus raadzaam om het idee wat u heeft vast goed voor te bereiden en eventueel al wat te oefenen op de door u gewenste poses zodat het op het moment van de fotoshoot voor u maar vooral ook voor uw kindje allemaal wat soepeler verloopt wat uiteindelijk ook weer de mooiste plaatjes oplevert.

Het gezegde….

En dan is er als laatste natuurlijk nog de vraag wat is nou precies een mooie foto of wat is nu een lekker gerecht….Tja zeg het maar! Zowel in de keuken als in de fotografie zijn de smaken bij iedereen natuurlijk enorm verschillend maar weet ik toch voor enorm veel mensen altijd iets moois of lekkers te creëren.

Er is een gezegde over koken dat luidt… Er is nog nooit een kok gevonden die kan koken naar alle monden!

Zo zou je voor de fotografie kunnen zeggen…De fotograaf die iedereen met al zijn foto’s weet te bekoren is helaas nog niet geboren!

Jurgen Westerheijden.

Raw Digitals Fotografie

3 gedachten over “De fotograaf

 1. Annette Huisman zegt:

  Hoi Jurgen.
  Wat een prachtige foto’s. Zowelde natuur- als portretfoto’s zijn fantastisch. Nou zijn je kinderen en je vrouw ook wel de ideale om op de gevoelige plaat vast te leggen. Wat je kookkunsten betreft, om van te genieten. Dat zit echt wel in de familie. Misschien een idee om ern familikookboek te maken met mooie foto’s door jou gemaakt.

  Beantwoorden
 2. Marco zegt:

  Mooie, professionele site! Ik ben zeer blij met de lens die ik zojuist heb mogen overnemen. Bedankt! Groet, Marco

  Beantwoorden
 3. Caroline en Gino zegt:

  Hallo Jurgen,

  De foto’s van ons huwelijk zijn werkelijk prachtig geworden en we hebben met tranen in onze ogen naar het mooie fotofilmpje zitten kijken wat je er zomaar gratis bij hebt gemaakt.
  Wij zijn je enorm dankbaar!

  Groetjes en zeker tot ziens.

  Caroline en Gino.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!
× Heb je een vraag?
%d bloggers liken dit: